parallax background

Made in Austria

Kvalitetsprodukter

I Schalchen i distriktet Övre Österrike ligger Lohbergers huvudkontor och fabrik. Våra omkring 260 anställda ser till att vi producerar högkvalitativa produkter från österrikiska underleverantörer. Kvalitet och innovation i kombination med personlig omsorg är högsta prioritet.

Lohberger grundades 1925 av Rudolph Lohberger och har upplevt en stabil tillväxt under åren. Idag innehåller produktportföljen inte bara vedspisar,

utan även kaminer, pannor och sofistikerade kommersiella kök. Vi har hela tiden varit orten trogna som produktionsplats, med ett tydligt engagemang för kvalitet, Made in Austria. Därmed är det regionala mervärdet säkrat.

Eftersom vi alltid har fokuserat på innovationer är varumärket Lohberger internationellt känt för topprodukter med hög kvalitet från Österrike.

Lohberger, decennier av erfarenhet


Lohbergers framgångshistoria startade 1925 i och med grundandet av spisfabriken i Mattighofen. I över 90 år har vi specialiserat oss på utveckling och tillverkning av högkvalitativa produkter. Utifrån denna know-how i vedeldade spisar och vedeldningsteknik utvecklade affärsenhetensen kommersiella kök, som sedan har utvecklats till ett oberoende Lohberger-kökskompetenscenter..

Vi vill behålla traditioner, men även främja innovation och ny teknik. För även om Lohberger är ett traditionellt företag som gillar att hålla fast vid gamla värderingar med stolthet - är vidareutvecklingen av produkterna en förutsättning för hållbar framgång.

Lohberger är ett av de ledande företagen inom forskning och utveckling. Kvalificerade medarbetare, toppmoderna produktionssystem och tillförlitliga affärspartners säkerställer att allt går smidigt från planering genom produktion till montering. Ett sofistikerat logistiksystem garanterar kortast möjliga leveranstider.

Under mottot "kvalitet före kvantitet" söks intelligenta, rationella och ekonomiska lösningar genom användning av modernaste teknologi, både inom produktionen och i de enskilda produkterna.

Icke-kvantitativ men kvalitativ tillväxt är väldigt viktigt för oss. Således vill vi också agera i betydelsen av en ansvarsfull entreprenörsaktivitet gentemot människor och natur. En löpande förbättring av produktkvaliteten är inte bara bra för människor, utan också för vår miljö.