parallax background

Blick för detaljer

Kvalitet och design

I mer än 27 år har företaget Acaminetti utvecklats från ett litet italiensk familjeföretag till ett stort företag som uppfyller alla kundernas krav

Acaminetti följer alla standarder, från enkelhet, tillförlitlighet och förfining i design. A.caminettis åtagande har alltid varit att ge värme på ett bekvämt och ekonomiskt sätt, med miljöansvar och i enlighet med efterfrågan. Med ett brett utbud och enastående produktutvecklingar och lösningar har A.Caminetti blivit en trendsättare för hela sin bransch.

Passionen och kärleken för vedeldning inspirerade oss att skapa de unika eldstäderna A.caminetti. En modern öppen spis med en magnifik och mysig eld som kommer att fylla din ande med inspiration och lugna dina sinnen.

Vår filosofi är annorlunda och vår vision är positiv. Vi utgår från Gladys Tabers citat; "ett hus utan öppen spis är ett hus utan hjärta", och vi tycker att varje familj förtjänar en eldstad i sitt hem, vi gör helt enkelt vårt bästa för detta. Vi tror att det rimliga priset, den höga kvaliteten och den goda eldningsprestandan gör dig till en nöjd kund.

Acaminetti Kaminer


MaterialKvalitet, användarvänlighet och rimliga priser även för den mest krävande köparen.

A. Caminetti öppen spis har följande egenskaper:

  • Varje modell kan beställas under enskilda STORLEK
  • Eldstäderna är gjorda av stål, vilket ger dig tillförlitlig användning i årtionden
  • Garanti på 5 år gör att du kan vara lugn och säker på tillförlitligheten hos företaget
  • Bränsle för briketter och ved
  • Hög effekt ger värme även i ett stort rum
  • Produkter är certifierade enligt EN 13229, BImSchV II, Flamme VERTE, ECODESIGN